Natuurlijk werken: op zoek naar jouw verhaal

De natuur kent haar eigen cyclus van ontwikkeling en transformatie. Elk jaar heeft een natuurlijk ritme: in de winter komt alles tot rust, in het voorjaar begint het sap weer te stromen om tot bloei te komen in de zomer. Tot het weer herfst wordt en het de tijd is van oogst en loslaten en weer opnieuw tot rust te komen in de winter. Wat zou het heerlijk zijn om altijd geïnspireerd aan het werk te zijn. Er zijn periodes dat alles vanzelf uit je handen komt omdat alles opeens klopt, maar vast ook vele dagen die geleid worden door ’de waan van de dag’. 
Om weer in die natuurlijke flow te komen helpt het meestal niet om nog efficiënter te plannen en te organiseren. Meestal leidt de weg eerst naar binnen, de pop in, zodat je je essentie weer kan voelen en voeden. Daarna fladder je weer naar buiten om vanuit flow te handelen. 
 
Ontpop een stukje van je essentie en laat de wereld delen in jouw kleurenpracht. 
Je leert hoe je kunt werken met de transformerende kracht van de natuur. We gaan aan de slag met jouw vragen: Wat is het wat er nu tot bloei wil komen in jouw leven? 
We onderzoeken jouw vraag in je eigen natuurlijke ritme eventueel met de hulp van de kaartenset ‘
Natuurlijk werken.'
 
De kaartenset is ontstaan na een intensieve samenwerking met Liane Lankreijer van Natuurlijk in je kracht
" Meebewegend met het seizoen: soms tintelend fris en vol energie als de lente en soms meer reflecterend en stil zoals de winter. De kaartenset bestaat uit 67 kaarten met op elke kaart een foto en een woord. Samen helpen beeld en woord je om te kijken wat de natuur je nu op dit moment te zeggen heeft over de weg die je gaat. Meestal brengt dit je weer een stapje verder of inspireert het tot nieuwe gedachten over jezelf.
We hebben de kaartenset ontwikkeld omdat we het zelf zo leuk vonden om dit te maken en omdat het gesprek over werken vanuit je natuurlijke essentie voor ons heel inspirerend was en is. Op termijn hopen we dat de kaartenset uitgegeven kan worden, nu gebruiken we de set in onze workshops en sessies." (Liane)

Als je mij mailt met de titel ‘kaartennieuws’ dan kan je elke twee weken een kaart met tekst over de energie van het seizoen via de mail ontvangen. 


 
Afbeelding invoegen     
  Afbeelding invoegen