The Artist's Way in Den Haag

Iedereen heeft een innerlijke stem die inspireert om succesvol te zijn. Als die innerlijke stem niet meer te horen is raak je gemakkelijk uit je evenwicht. 

The Artist’s Way begon twintig jaar geleden toen schrijfster Julia Cameron in haar huiskamer haar ideeën over creativiteit deelde met vrienden. The Artist’s Way heeft nu miljoenen mensen wereldwijd geholpen hun creativiteit (opnieuw) te ontdekken.

Systematische methode
The Artist’s Way verbindt creativiteit met de dagelijkse realiteit.
De methode geeft houvast aan het proces van zelfreflectie en speurt niet-ontwikkelde talenten op, die door het maken van bepaalde keuzes in je leven in de schaduw zijn gebleven.
Systematich, week na week, komen de talenten meer naar de oppervlakte en word je je bewust van je eigen creativiteit. Maar ook van de blokkades die je ervan weerhouden om met die creativiteit aan de slag te gaan.

Intensieve cursus
The Artist’s Way heeft een hoog doe-gehalte. De cursist leest elke week een hoofdstuk uit het boek en werkt thuis opdrachten uit.
Het creatieve proces wordt ondersteunt door twee belangrijke instrumenten:
De ochtendpagina’s: iedere ochtend schrijf je de gedachten op die in je opkomen.
Het kunstenaarsuitstapje: iedere week doe je iets voor jezelf, wat niets met je dagelijkse beslommeringen te maken heeft.
Het is een speelse methode, die als resultaat heeft dat je mild en motiverend wordt tegenover jezelf: je wordt je eigen coach, die zorgt dat je weer in je eigen scheppingskracht gaat geloven.

Diepgaande thema’s

Thema’s die aan de orde komen zijn:
Veiligheid – creatief herstel, minder angst
Identiteit – persoonlijke behoeften, nieuwe grenzen en territoria
Macht – experimenteren met nieuwe denkbeelden
Heelheid – nieuw gevoel van zelfbewustzijn
Kans – authentiek zijn in plaats van goed lijken
Overvloed – geld en creatieve overvloed

Verbinding – creatieve interesse verbinden aan persoonlijke dromen

Docenten
De cursus is ontwikkeld in samenwerking met creativiteitscoach Marieke van Buytene. Onafhankelijk van elkaar hadden wij The Artist´s Way al eens doorlopen, en voor deze cursus hebben wij het hele traject nog eens doorleefd. We delen tijdens de lessen graag onze ervaringen met The Artist’s Way in de praktijk.

Marieke van Buytene helpt als creativiteitscoach schrijvers, kunstenaars en creatieve ondernemers met vooruitkomen in het creatieve proces, van idee tot uitvoering en promotie.
 
Aanmelden
Aanmelden via email naar één van de docenten:
Marieke van Buytene: marieke@o-pen.nl
Ria Roelands: info@riaroelands.nl
Vertel gerust iets over jezelf – we leren je graag kennen!

De cursus start met minimaal 6, maximaal 8 deelnemers.

Aanmelden (data en prijzen)
 
Afbeelding invoegen